Bedankt voor uw bezoek en winkelen bij Luxgoods. Dit zijn de algemene voorwaarden die deel uitmaken van ons verzendbeleid.

Op het moment dat uw aankoop wordt verwerkt, geeft u beschikbare verzendkosten en belastingen op uw afrekenpagina aan.

Na ontvangst van uw orderbevestigingsmail worden alle bestellingen binnen 0 tot 1 werkdagen verwerkt (uitgezonderd weekends en feestdagen). U ontvangt nog een melding wanneer uw bestelling wordt verzonden.

De sluitingstijd voor bestellingen is 17.00 uur. Nederlandse tijd. Bestellingen die vóór de sluitingstijd zijn geplaatst, worden dezelfde dag verwerkt.

VERZENDING TARIEVEN EN SCHATTING
Bestellingen vanaf, 75 Euro.- bezorgen we gratis. Dat geldt voor kleine en grote artikelen. Bestel je iets onder de 75 Euro - dan vragen we je om 4.95 Euro bezorgkosten te betalen in Nederland en België.

Nederland levering tijd 3 tot 5 werk dagen.
België levering tijd 3 tot 5 werk dagen.

➣ Verzendingsbevestiging en ordertracering
U ontvangt een e-mail met een verzendbevestiging met uw trackingnummer zodra uw bestelling is verzonden. Het trackingnummer is binnen 24 uur actief.

➣Douane, invoerrechten en belastingen
Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele douanerechten en belastingen die op uw bestelling worden toegepast. Alle kosten die tijdens of na verzending worden opgelegd, zijn de verantwoordelijkheid van de klant (inclusief tarieven, belastingen en andere kosten).

Neem contact met ons op voor meer informatie.